Forum Oyunu Alttaki Üye Bu Filmi/Diziyi İzledi Mi ❓

• Kullanıcı Zeyra
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Yepp Oyun Alanı 🎮 Forum Oyunları ve Eğlence
Bir dizi yazmamışsın devam ettireyim oyunu ben :)

Alttaki üye Anne with an A dizisini izledi mi?

Bir dizi yazmamışsın devam ettireyim oyunu ben :)

Alttaki üye Anne with an A dizisini izledi mi?
izlemedim
Alttaki üye sanatsal bakışınızı ölçen bu filmi izlediniz mi?
Method filmi izlediniz mi?
Tekrar tekrar izlenecek filmlerden... Ön yargınız olmasın bu filmde. Filmin tamamını izleyebilirseniz. Neden sanatsal bakışınızı ölçen bir film olduğunu anlayacaksınız. Sadece filme objektif bakın lütfen her detayına.

izlemedim
Alttaki üye sanatsal bakışınızı ölçen bu filmi izlediniz mi?
Method filmi izlediniz mi?
Tekrar tekrar izlenecek filmlerden... Ön yargınız olmasın bu filmde. Filmin tamamını izleyebilirseniz. Neden sanatsal bakışınızı ölçen bir film olduğunu anlayacaksınız. Sadece filme objektif bakın lütfen her detayına.
İzlemedim ama bu yorumdan sonra izleyeceğim kesin.

Alttaki üye The Greatest Love izledi mi?

Aklına gelebilecek tüm serilerini izledim anime live action hepsi ~gozaru :love:

Aşağıdaki üye Shaman King animesini izledi mi?
İzlemedim ama izleme listemdeki animelerden biri. Alttaki üye Liar Game japon dizisini izledi mi? Diziyi zeki karakter sevenlere öneririm, tabi kıza gıcık kapabilirsiniz, herkesin kendi kişisel zevki. İhanet konusunda ise bir Kwangsoo olmasa da sizi baya şaşırtabilecek bir karakter var.

İzlemedim ama izleme listemdeki animelerden biri. Alttaki üye Liar Game japon dizisini izledi mi? Diziyi zeki karakter sevenlere öneririm, tabi kıza gıcık kapabilirsiniz, herkesin kendi kişisel zevki. İhanet konusunda ise bir Kwangsoo olmasa da sizi baya şaşırtabilecek bir karakter var.
İzlemedim ama zeki karakter ve gıcık kız severim, listeme ekledim. Alttaki üye Just You Tayvan dizi izledi mi? Tatlı bir aşkı anlatıyor, konuşmaları biraz tuhaf gelebilir ama izledikçe alışıyor insan.

İzlemedim ama zeki karakter ve gıcık kız severim, listeme ekledim. Alttaki üye Just You Tayvan dizi izledi mi? Tatlı bir aşkı anlatıyor, konuşmaları biraz tuhaf gelebilir ama izledikçe alışıyor insan.
izlemedim. alttaki üye prison playbook'u izledi mi

izlemedim. alttaki üye prison playbook'u izledi mi
Evet izledim ve çok da beğendiğim diziler arasındadır kendisi. Alttaki üye bir başyapıt olan my mister dizisini izledi mi? İzlediyse bana onun gibidiziler önerebilir mi:)))

İzlemedim maalesef.
Alttaki alchemy of souls izledi mi?

Tema düzenleyici

Geri