Bir Mafia Avukatı, Bir Pasolini ve O Bize Karanlıkdan Gelen Aşk: Vincenzo Hâlâ En Farklı Dramamız mı? 🖤🕶️

• Kullanıcı Yeppudaa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - K-Drama Günlüğü 💬

Yeppudaa

Elit Üye
17
Yepp Seviyesi
Saygınlık: 100%
Herkese merhaba! Bugün arşivlerimi karıştırırken bir kuytu köşede kalmış ama aslında gerçekten çok özel bir diziye denk geldim: Vincenzo.

Biliyorum, birçok kişi bu diziyi izledi ve sevdi ama sonra listeye aldığımız diziler arasında biraz gölgede kaldı sanki. Halbuki Song Joong-ki'nin kötü karakter olarak karşımıza çıktığı bu yapım, bir mafia ailenin oğlu olup İtalya'da büyüyen, sonra Korea'ya dönüp kendine bir yol çizmeye çalışan bir avukatın hikâyesini anlatıyor. Karanlık bir geçmiş, beklenmedik komediler, inanılmaz bir ikili dinamik (Vincenzo ve Chayong!) ve tabii o unutulmaz Cassano ailesi sahneleri...

Özellikle "pasolini" sahneleri ve o her bölüm sonunda karşımıza çıkan beklenmedik anlar, diziyi sıradan bir rom-com'dan veya sıradan bir intikam hikâyesinden çok daha öteye taşıyor.

Siz Vincenzo'yu izlediniz mi? Sizin için en unutulmaz sahne hangisiydi? Benim favorim kesinlikle o sürprizlerle dolu final bölümleriydi, itiraf edeyim. 🎬

Bu diziyi özleyen ya da yeni keşfetmek isteyen var mı aramızda?

Tema düzenleyici

Geri