K-Haber BLACKPINK Rosé, Yeni Albüm Süreci ve İçsel Yolculuğu Hakkında Konuştu

• Kullanıcı egemen
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Asya Gündemi 📰 Kore, Japonya ve Çin Haberleri

egemen

Yepp Kurucu
20
Yepp Seviyesi
Saygınlık: 100%
Web sitesi
yeppudaa.com.tr
K-pop dünyasının küresel ikonlarından Blackpink grubunun başarılı üyesi Rosé, yaklaşan yeni albüm çalışmaları ve kendi iç dünyasını keşfetme süreci hakkında samimi açıklamalarda bulundu. Sanatçı, kariyerinde yeni bir sayfa açmaya hazırlanırken ELLE Korea dergisinin özel Eylül sayısı için objektif karşısına geçti ve hem müzik üretim sürecini hem de son iki yılda yaşadığı kişisel dönüşümü paylaştı.

BLACKPINK'ten Rosé'nin Yeni Albüm Süreci ve İçsel Yolculuğu

Yeni Albümün Müzikal Arka Planı ve Kore'deki Çalışmalar​

Gelecek albümü üzerinde Kore'de çalıştığını belirten sanatçı, yaratıcı süreçle ilgili şu ifadeleri kullandı: "Nihayetinde yaz, benim için müzik yapmak, kendimi keşfetmek ve kendi sesimi bulmak için bir zaman dilimi. Bu sefer Kore'de çalışıyorum ve bu inanılmaz neme katlanarak geçirdiğim zamanın, yeni albümün unutulmaz bir parçası haline geleceğini düşünüyorum." Albüm yapım aşamasının, kendi varlığının en ücra köşelerine inmesini sağladığını belirten Rose, bu dönemi bir zaman kapsülüne benzetiyor.

BLACKPINK'ten Rosé, ELLE Korea dergisi için verdiği röportajda yeni albüm çalışmalarını, kendi iç sesini keşfetme sürecini ve hayat felsefesini anlattı.

İç Sesine Güvenmek ve Kişisel Dönüşüm​

Geçtiğimiz iki yılı sürekli kendini sorgulayarak geçirdiğini itiraf eden başarılı şarkıcı, bu sürecin sonunda ulaştığı noktayı şu sözlerle özetledi: "Geçtiğimiz iki yıl, kendime sürekli 'Sesime güvenebilir miyim? Kendime güvenebilir miyim?' diye sorduğum ve bunu kanıtlamaya çalıştığım bir dönemdi. Sonunda cevabın kalbimin bana söylediklerini dikkatle dinlemek, ona güvenmek ve yola devam etmek olduğuna vardım." Sanatçı artık zayıf yönlerini bile kucaklayabildiğini vurguladı.

BLACKPINK'ten Rosé'nin Yeni Albüm Süreci ve İçsel Yolculuğu

Küresel Yaşam Tarzı ve Ev Algısı​

Dünyanın dört bir yanını gezen sanatçı, "ev" kavramına bakış açısının da değiştiğini belirtti. Eskiden evi sadece fiziksel bir alan olarak gördüğünü söyleyen Rose, artık herhangi bir yeri yuva haline getirebilecek bir zihniyete sahip olmanın önemini anladığını ifade etti. Ayrıca eskiden işkolik olduğunu ve boş geçen zamanı anlamsız bulduğunu itiraf eden idol, artık koltuğa uzanıp dinlenmenin veya saçını yavaşça kurutmanın tadını çıkardığını paylaştı.

Eylül sayısında yer alan röportaj ve fotoğraf çekiminin tamamı ELLE Korea'nın yeni sayısında okunabilir.

Editörün Notu: Rosé'nin röportajda bahsettiği origami ve saklama kabı koleksiyonu yapmak gibi küçük hobileri, onun yoğun şöhret hayatından uzaklaşarak ne kadar sakin ve sade bir yaşam arzuladığını gösteriyor.

Sanatçının müzikal yolculuğundaki bu yeni dönemi hakkında siz ne düşünüyorsunuz?

Tema düzenleyici

Geri