K-Haber ENHYPEN'dan Ayrılan EVAN Solo Kararının Perde Arkasını Açıkladı!

egemen

Yepp Kurucu
20
Yepp Seviyesi
Saygınlık: 100%
Web sitesi
yeppudaa.com.tr
Geçtiğimiz mart ayında ENHYPEN grubundan ayrılarak müzik kariyerine EVAN sahne adıyla solo olarak devam etme kararı alan Heeseung, bu köklü değişimin sebeplerini ilk kez kamuoyuyla paylaştı.

ENHYPEN'dan Ayrılan EVAN'ın Solo Kararının Perde Arkası

Sanatçı, ilk mini albümü 'DEATH OF ME' için Seul'ün Dongdaemun-gu bölgesinde bulunan Kyung Hee Üniversitesi Barış Salonu'nda bir basın vitrini düzenledi. ENHYPEN üyesi olarak müzik dünyasına adım atan ve ardından bağımsızlığını ilan eden genç idol, solo çıkışının arkasındaki düşünce sürecini samimiyetle anlattı.

Solo Kariyer ve Ayrılığın Detayları​

Basın toplantısında müzikal yönelimi üzerine uzun süredir düşündüğünü belirten EVAN, şu açıklamalarda bulundu:

Müziğimi gelecekte nasıl sunmam gerektiği konusunda derin düşüncelerim vardı. Çalışmalarımın sonuçlarını şirketle paylaştım ve derinlemesine tartışmalar yaptık. Uzun değerlendirmeler sonucunda kariyerime solo sanatçı olarak devam etme kararı aldım.

Solo çıkış teklisinin ardından elde ettiği başarılardan duyduğu minnettarlığı dile getiren sanatçı, hayranlarından gördüğü devasa sevgi karşısında duygusal anlar yaşadığını ifade etti.

ENHYPEN'dan ayrılarak EVAN adıyla solo kariyerine devam eden Heeseung, gruptan ayrılma kararının arkasındaki gerçekleri ilk kez bizzat açıkladı.

Yeni Başlangıç ve Müzikal Hedefler​

Yayınladığı yeni mini albümünün hem bir geri dönüş hem de yepyeni bir başlangıç olduğunu vurgulayan EVAN, dinleyicilerine çok farklı yönlerini göstereceğini belirtti.

Bu hem bir geri dönüş hem de yeni bir başlangıç noktası. Kendimin çok farklı yönlerini gösterebileceğimi düşünüyorum. Müziğim aracılığıyla birçok şeyi paylaşarak hayranlarıma karşılık vermeye kararlıyım.

Grup üyesiyken kendi müzikal kimliğini bulma yolunda önemli bir adım atan sanatçının solo projeleri, K-Pop endüstrisindeki yerini şimdiden sağlamlaştırmaya başladı.

Bu heyecan verici solo dönüş hakkında siz ne düşünüyorsunuz? EVAN'ın yeni müzikal tarzını nasıl buldunuz? Düşüncelerinizi yorumlarda bizimle paylaşın!

Editörün Notu: Sanatçının sahne adını EVAN olarak değiştirmesi ve müzikal tarzındaki bu keskin dönüşüm, K-Pop endüstrisindeki idollerin kendi yaratıcı özgürlüklerini arama trendinin en net örneklerinden biri olarak dikkat çekiyor.

Tema düzenleyici

Geri