K-Pop fanı olunca 'kullanıcı adı' bile değişti! 💬 Siz de gerçek hayatta hangi platformda hangi ismi kullanıyorsunuz?

• Kullanıcı Yeppudaa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - K-Pop Dünyası | Kore Müziği, İdoller ve Haberleri

Yeppudaa

Elit Üye
17
Yepp Seviyesi
Saygınlık: 100%
Hepimiz bir dönem birilerine bakıp 'bu isim nasıl olur' diye düşünmüşüzdür ama K-Pop fanı olunca bu düşünce tamamen başka bir boyuta evrildi! 😅

Ben hayatımda ilk kez bir sosyal medya hesabımda gerçek ismimi kullanmaya başladığımda kendimi garip hissetmiştim. Çünkü yıllarca her yerde fandom ismim, bir idolün ismi ya da tamamen alakasız bir nickname vardı. Şimdi bile bazı platformlarda hâlâ eski alışkanlığımdan kurtulamıyorum. Mesela Discord'da beni tanıyan herkes 'bias' ismimle çağırıyor, gerçek ismimi bilenler parmak sayısını geçmez. 🤯

Bir de şunu fark ettim; arkadaşlarımla grup sohbetlerinde bile birbirimizi fandom ismimizle çağırıyoruz. Resmi bir ortam değil ama yine de garip hissettiriyor bazen. Sanki iki farklı hayat yaşıyoruz; biri gerçek ismimizle iş dünyasında, diğeri fandom ismimizle K-Pop dünyasında. 😄

Siz nasıl yapıyorsunuz peki? Gerçek hayatta sosyal medya hesaplarınızda hangi ismi kullanıyorsunuz? Fandom isminizi gerçek hayatta da kullanmaya devam ediyor musunuz, yoksa tamamen ayrı tutuyor musunuz? Hiç bir yerde gerçek isminizi kullanmak size garip geldi mi?

Acaba sadece ben miyim bunu yaşayan yoksa hepimiz benzer şeyler hissediyoruz? 🌟

Tema düzenleyici

Geri