K-Haber MAMAMOO'dan Solar'ın ABD'de Korkunç Anları: Yolda Yürürken Saldırıya Uğradı

• Kullanıcı egemen
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Asya Gündemi 📰 Kore, Japonya ve Çin Haberleri

egemen

Yepp Kurucu
20
Yepp Seviyesi
Saygınlık: 100%
Web sitesi
yeppudaa.com.tr
Güney Koreli popüler kız grubu Mamamoo üyesi Solar, geçtiğimiz günlerde ABD'nin Los Angeles şehrinde yaşadığı korkunç bir olayı hayranlarıyla paylaştı. Dünya turu kapsamında Amerika'da bulunan ünlü idol, sokakta yürüdüğü sırada yabancı bir kişinin hedefi oldu ve beklenmedik bir saldırıyla karşı karşıya kaldı.

MAMAMOO'dan Solar'ın ABD'de Korkunç Anları: Yolda Yürürken Saldırıya Uğradı

Sanatçı, geçtiğimiz günlerde gerçekleştirdiği Instagram canlı yayınında, LA sokaklarında yaşadığı şok edici anları detaylarıyla anlattı. Olay sırasında yanında grup arkadaşı Moonbyul'un yanı sıra bir kuaför ve iki erkek menajerden oluşan beş kişilik bir ekibin bulunduğunu belirtti. Karşı yönden gelen bir kişinin aniden kendilerine doğru yöneldiğini ifade eden Solar, o anları şu sözlerle aktardı:

"Karşı tarafta bir adam vardı ve aniden bizim tarafımıza doğru geldi. 'Öyle mi?' diye düşünürken omzunda bir sandalye taşıdığını fark ettim. Adam birdenbire İngilizce olarak küfür etmeye başladı."

Hiçbir sebep yokken saldırıya uğradığını vurgulayan Solar, şahsı tanımadıklarını ve aralarında herhangi bir tartışma yaşanmadığını belirtti. Olayın şokunu uzun süre atlatamayan sanatçı, saldırganın elindeki tahta sandalyeyi kendisine fırlattığını ifade etti:

"Sonra aniden bana doğru sandalyeyi fırlattı. Sandalyeden ben etkilendim. Tam olarak yakınlardaki zemin bölgesine doğru attı ama darbeyi ben aldım. Hayatımda ilk defa böyle bir şey yaşıyorum."

Olayın Ardından Yaşananlar ve Sağlık Durumu​

Ani saldırı karşısında neye uğradığını şaşıran Solar, yaşadığı büyük korku nedeniyle ilk anda sesini bile çıkaramadığını dile getirdi. Neyse ki arkadan gelen iki erkek menajer hızla öne atılarak saldırganı etkisiz hale getirdi ve şahıs olay yerinden uzaklaştı. Şiddetli olay sonrası vücudunda morluklar oluştuğunu belirten ünlü şarkıcı, sandalyenin çarpmanın etkisiyle kırıldığını söyledi.

Solar, durumunun iyi olduğunu belirterek "Bacaklarımda morluklar oluştu ancak şu an geçti. O sırada o kadar şaşırmıştım ki acı hissedip hissetmediğimi bile fark edemedim" diyerek hayranlarını rahatlatmaya çalıştı.

Öte yandan MAMAMOO, mevcut 'MAMAMOO 2026 World Tour' kapsamındaki konserlerine hız kesmeden devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Los Angeles konseriyle turneye başlayan grup, sırasıyla San Jose ve Kent şehirlerindeki performanslarıyla küresel hayranlarıyla buluşmayı sürdürüyor.

Bu korkunç olay hakkında siz ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi yorumlarda bizimle paylaşmayı ve güncel K-Pop gelişmelerinden haberdar olmak için takipte kalmayı unutmayın!

Editörün Notu: Sanatçıların yurt dışı turlarındaki güvenlik önlemleri bir kez daha bu talihsiz olayla birlikte tartışma konusu haline geldi.

Tema düzenleyici

Geri