K-Haber NCT Taeyong's Health Struggle: Acil Servis ve Sahne Tutkusu

• Kullanıcı egemen
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Asya Gündemi 📰 Kore, Japonya ve Çin Haberleri

egemen

Yepp Kurucu
20
Yepp Seviyesi
Saygınlık: 100%
Web sitesi
yeppudaa.com.tr
K-pop dünyasının popüler erkek gruplarından NCT, yedinci tam uzunluktaki albümleri 'BLINGY' ile müzik piyasasına hızlı bir dönüş yaptı. Grup, albümün çıkışının ardından müzik programları için yoğun bir ön kayıt ve yayın temposuna girdi. Ancak bu heyecan dolu geri dönüş dönemi, grubun lider üyelerinden Taeyong'un art arda yaşadığı sağlık sorunları nedeniyle hayranlarda büyük bir endişe yarattı.

Hafta sonu gerçekleştirilen müzik yayını ön kayıtlarına katılan Taeyong'un, sete geldiğinde oldukça rahatsız olduğu ve öksürdüğü gözlerden kaçmadı. Sahne arkasında ayakta durmakta bile zorlandığı belirtilen sanatçının, performans öncesinde sabaha karşı acil servise gitmek zorunda kaldığı ortaya çıktı. Buna rağmen hayranlarına kötü bir görünüm sergilemekten dolayı üzgün olduğunu dile getiren idol, sahneye çıktığı anda sergilediği kusursuz performansla profesyonelliğini bir kez daha kanıtladı.

NCT Taeyong's Health Struggle: Acil Servis ve Sahne Tutkusu

Ön Kayıt İptalleri ve Hayranların Tepkisi​

Yoğun tempoda geçen kayıtların ardından Taeyong'un sağlık durumu daha da kötüleşti. Yapılan resmi duyurulara göre, sanatçının sağlık durumu göz önünde bulundurularak sonraki gün yapılması planlanan 'Pinata' ön kaydı iptal edildi. Ancak Taeyong'un güçlü iradesi ve grup üyeleriyle yapılan görüşmeler sonucunda, 'Blingy' ön kaydının planlandığı gibi gerçekleştirilmesine karar verildi; yine de sanatçı canlı yayına katılmadı.

Kaydı izleyen hayranlar, Taeyong'un sahnmedeki fedakarlığını şu sözlerle dile getirdi:

"Taeyong o kadar hasta görünüyordu ki, üzerindeki virüsü ben kapmak istedim. Sabaha karşı acil servise gitmiş ve iyi bir görüntü sergileyemediği için özür dileyip durdu. Ancak sahneye çıktığında hasta olduğuna inanmak imkansızdı. Beklerken ayakta durmakta bile zorlanıyordu, o tam bir profesyonel."

NCT grubundan Taeyong'un yoğun albüm promosyonları sırasında geçirdiği sağlık sorunları, acil servis ziyareti ve hayranlarını endişelendiren açıklamaları.

Taeyong'dan Gelen Samimi Mesajlar​

Yaşananların ardından hayranlarına Bubble üzerinden ulaşan Taeyong, gösterilen destek ve endişe için teşekkür etti. Son günlerdeki durumunu ve sahne tutkusunu samimi bir dille paylaşan sanatçı şunları kaydetti:

"Sonunda gözlerimi açabiliyorum. Geçtiğimiz üç güne dair hiçbir şey hatırlamıyorum. Czennies sayesinde nihayet kendimi daha iyi hissediyorum. Yakında hastaneye gideceğim ama muhtemelen bu son olacak. Endişelendiğiniz için teşekkür ederim ve endişeye sebep olduğum için üzgünüm. Şimdiden tekrar sahneye dönmek istiyorum. Gerçekten çok endişelendiniz, değil mi? Daha iyi bir kondisyonda sahneye döneceğim, bu yüzden sabırsızlıkla bekleyin!"

Açıklamalarında sahneye olan bağlılığını vurgulayan Taeyong, "Yataktayken bile hayranlarımın beni bu kadar çok desteklediğini biliyordum, yakında ayağa kalkıp size bunu göstereceğim. Benim için her şey ya hep ya hiçtir. Öldüğümde dinlenebilirim. Üyelerimiz ve personel memnun olana kadar kendimi çok çalıştıracağım ve sonra dinleneceğim" diyerek çalışma azmini dile getirdi. Bu sözler hayranları arasında hem takdir topladı hem de aşırı çalışabileceği yönünde derin bir endişeye yol açtı.

NCT Taeyong's Health Struggle: Acil Servis ve Sahne Tutkusu

Sosyal medyada #태용버블 etiketiyle birleşen hayranlar, sanatçının sağlığını her şeyin üzerinde tutması gerektiğini belirterek, "Öldüğümde dinlenebilirim" gibi ifadeler kullanmamasını ve dinlenmeye odaklanmasını istediler.

Editörün Notu: Taeyong'un daha önce de yaşadığı benzer sağlık problemleri, K-pop endüstrisindeki yoğun idol programlarının idollerin fiziksel sınırlarını ne kadar zorladığı konusundaki tartışmaları yeniden alevlendirdi.

Sanatçının en kısa sürede sağlığına kavuşmasını ve sahnelere güçlü bir şekilde geri dönmesini dileriz. Siz de Taeyong'un bu zorlu süreci ve sahne azmi hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi yorumlarda bizimle paylaşın!

Yeppudaa’da gündem hiç bitmez 🌸

Kore dizileri, K-Pop, Asya kültürü ve samimi forum sohbetleri için doğru yerdesin. Sen de konulara katıl, yorum yap ve Yeppudaa ailesinin bir parçası ol!

Tema düzenleyici

Geri