Misafir görüntüleme sınırlıdır.

K-Haber YG Entertainment'ın BABYMONSTER Rami Hamlesi: Hayranlar Ayakta!

egemen

Yepp Kurucu
20
Yepp Seviyesi
Saygınlık: 100%
Web sitesi
yeppudaa.com.tr
K-pop dünyasının dikkat çeken isimlerinden BABYMONSTER grubunun üyesi Rami hakkında ortaya çıkan yeni detaylar hayranları endişelendirdi. Yaklaşık bir yıldır sağlık sorunları nedeniyle faaliyetlerine ara veren genç idolün durumu hakkında şirketten resmi bir açıklama gelmemesi tartışmalara yol açmıştı.

Filipinler'deki hayran grubu, grup için özel bir pasta hazırlayarak Weverse üzerinden iletmeyi başardı. Ancak pastanın tasarımında sadece altı üyeye yer verilmesi ve Rami'nin sembolünün yönetim talebiyle kaldırıldığının açıklanması bardağı taşıran son damla oldu.

Hayran kulübü yaptığı açıklamada, orijinal tasarımda Rami'nin hayvan sembolünün yer aldığını ancak yönetim ekibinin bunun çıkarılmasını talep ettiğini belirtti. Bu gelişme sosyal medyada büyük bir tepki dalgasına neden oldu.

Sosyal medya platformlarında artan tepkiler üzerine hayranlar, şirketin tutumunu eleştirdi ve Rami'nin gruptaki durumu hakkında derhal resmi bir açıklama yapılmasını talep etti.

Şirketin bu kararı ve uzun süren sessizliği, hayranlar arasında belirsizliği artırırken sosyal medyada binlerce paylaşım yapıldı.

Hayranlar, iddiaların ardından şirket hesaplarını etiketleyerek tepkilerini dile getirdi ve yetkililerden net bir yanıt beklediklerini vurguladı.

YG Entertainment'ın BABYMONSTER üyesi Rami'yi hayran projesinden çıkarttığı iddiaları K-pop hayranlarını kızdırdı.

Editörün Notu: Daha önce grup hakkında çıkan BABYMONSTER Ahyeon'a Şok Tehdit: "Seni *ldürmek İçin Bekliyor Olacağım!" başlıklı haberimiz de grubun yaşadığı zorlu süreçleri gözler önüne sermişti.

YG Entertainment'ın Rami hakkında önümüzdeki günlerde resmi bir adım atıp atmayacağı merakla bekleniyor. Gelişmeler için bizi takip etmeye devam edin!

Tema düzenleyici

Geri